Fi de setmana a les Dues Platges

Des 01, 2020 89

"Una exquisida degustació: dues platges en només 3 dies!"

5 dies / 4 nits - 4/6 hores x 3 dies a cavall

Des de la nit del dimecres fins el matí del diumenge. Un llarg cap de setmana a cavall a l’ interior de la Costa Brava.

Tres dies complerts d’equitació i naturalesa, dijous, divendres i dissabte. Et proposem desconnectar tres dies per explorar el sempre canviant paisatge de Catalunya i la Costa Brava, amb els seus pobles medievals, castells, badies i esglésies plenes d’història. Aquest fi de setmana és un equilibri entre muntar a cavall, descobrir nous paisatges i relaxar-nos. Can Sort, situat al cor de la Costa Brava, a uns 10 km del litoral, esta ben ocult a mirades curioses, a l’interior de la naturalesa.

Vilafreser – Gulf of Rosas – La Gola Beach - Vilafreser
Year 2020; 16-20 Sept, 23-27 Sept
Year 2021; 17-21 mar, 5-9 apr, 21-25 apr, 12-16 may, 23-27 may, 9-13 June, 29sep-3oct, 27-31 oct


DIA 1 BENVINGUTS A CAN SORT

Arribeu a Can Sort, una casa de turisme rural amb centre hípic, situada a escassos kilòmetres de la reserva natural de les illes Medes. El lloc ideal per unes vacances a cavall, i una manera original de descobrir aquesta regió. Abans del sopar explicarem el programa de la setmana i provarem un dels bons vins locals, amb molt de cos. Parlarem de les característiques dels nostres cavalls de pura raça espanyola i àrab. Tindrem l’oportunitat d’una conversa individual per intentar trobar el cavall ideal per a cada genet. Després es podrà gaudir d’un reconfortant i animat sopar.

DIA 2 SANT PERE PESCADOR - RIU FLUVIÀ
Sortim de Can Sort en direcció nord, fins la desembocadura del riu Fluvià. Seguirem fins el riu a cavall, per rutes i camins creuant boscos i prats, a traves de camps de fruiters i arrossars, per al final arribar a Sant Pere Pescador i a l’ Hotel El Molí, on ens allotgem nosaltres i els nostres cavalls, a la mateixa pineda de l’ hotel. Anirem a sopar a un restaurant del poble. El nostre acollidor hotel es troba a un kilòmetre de la platja.

 

DIA 3 LA PLATJA - EL MONTGRÍ - GOLA DE TER
Després de començar aviat, ens apropem a trot lleuger amb els cavalls fins la platja. Aquí gaudirem d’ un excel·lent paisatge. La llarguíssima platja de la badia de Roses ens espera per fer la galopada somiada. Parem a Sant Martí d’Empúries per fer un cafè i veure el poblet sobre el moll grec, per llavors seguir per les dunes endinsant-nos al massís del Montgrí. Sempre la vista i el paissatge son espectaculars. Després del picnic, descendim suaument fins el riu Ter, ho creuarem per Torroella, per llavors baixar per la seva vora dreta fins la seva desembocadura, on trobarem el nostre hotel d’aquesta nit, just a la Gola del Ter. A l’altre platja.

DIA 4 TORROELLA DE MONTGRÍ - RIU TER
A la platja la Fonollera, el riu forma una llacuna per llavors entrar completament al mar, davant les Illes Medes. Muntar a cavall a través dels espais naturals de La Gola del Ter, La Platera o El Ter Vell, et donaran una imatge de la vegetació costera i la fauna de les zones marítimo-terrestres. Tota la ruta passa a través d’ un paisatge que combina les dunes, els camps de cultiu, que sinuosament dibuixen els clars de bosc mediterrani, amb petits assentaments humans dispersos, que s’ integren en el territori. Creuem un paisatge mosaic, gaudint d’alguns excel·lents trots i galops. Farem el nostre picnic del dia aprop d’ un pou natural, un refresc de benvinguda per nosaltres i els cavalls. Per acabar l’ última part d’avui, un suau passeig seguint el camí que ens condueix a Can Sort.

DIA 5 ADÉU AMICS
Esmorzar i sortida....... i esperem veure-us aviat un altre cop! i perquè no a la Ruta dels Contrabandistes?

 

Allotjament
Can Sort / Can Sort - www.cansort.com
Hotel El Molí - www.hotelelmoli.com / Hotel Riomar - www.riomarhotel.com
Hotel La Gola - www.hostallagola.com