Benvinguts

Des 31, 2015 76

Sóc Josep Ramón Casas propietari de Catalonia Horse Trails, empresa de rutes a cavall pel meu país, Catalunya, del qual estic profundament enamorat.
Des de que vaig decidir donar continuïtat a Can Jou - Catalonia Trails, al juny de 2012, s’han pogut atendre a més de 1200 clients de tot el món, amb un alt grau de satisfacció per la seva part, el que m’empeny a seguir endavant i a contribuir a millorar, més si cap, el nostre producte realitzant molts canvis positius i ben reflexionats en aquests últims tres anys.

La meva experiència en el món eqüestre ve de l’ any 1986, i des de llavors he recorregut més de 80.000 km a cavall, per Europa i el nord d’ Àfrica, en travessies i competint en proves de llarga distància, raids, havent participat cavalls preparats per mi, en diversos campionats d’ Europa i del món, amb excel·lents resultats. En l’ àmbit del turisme eqüestre, des de l’ any 2003, he fundat e inaugurat centres a Camprodón i Sant Fruitós de Bages, actual centre oficial homologat per la formació de futurs guies de turisme eqüestre.
Les rutes de Catalonia Horse Trails tenen com base logística principal a l’actualitat, Can Sort a l’Alt Empordà, per ser un centre de referència eqüestre des de fa més de 30 anys. I com centre logístic i d’entrenament de cavalls, el nostre Club Hípic Sant Fruitós de Bages, prop de Barcelona, on disposem de més de 40 cavalls aptes per treballar.

El nostre apassionant programa pel 2016, consta d’11 rutes diferents, en les que us portarem a les parts més boniques de la Catalunya Gironina, les comarques de l’ Alt Empordà, la Garrotxa i el Ripollès. Una immersió en una naturalesa de contrastos i de gran bellesa, sempre diferent en cada època de l’any, i que gaudeix d’un clima excepcional; però també a la comarca del Berguedà, a 80 km de Barcelona, coneguda per la seva “muntanya màgica”, el Pedraforca.
Oferim nou rutes temàtiques de gran recorregut per genets experts. Quatre rutes especials exclusives, tres rutes a la platja, dos de muntanya i dos long weekend’s, de tres dies, per fer una profitosa i fugaç escapada. Cada ruta esta dissenyada i escollida per gaudir a cavall per paratges cada dia diferents en un ambient segur i relaxat. No hi ha dos dies iguals ni de paisatge, ni de ritme. Per un altre part els hotels i cases rurals escollits es caracteritzen pel seu encant i l’equip humà al nostre servei és professional i de tracte impecable. Llocs de descans, olors, sensacions i paisatges de somni per gaudir de les vostres vacances amb tota tranquil·litat i confiança.

Les nostres prioritats més destacades poden resumir-se en tres punts :
La seguretat: la nostra primera prioritat es la seguretat en tots els nostres moviments.
El professionalisme: el pilar en el que ens recolzem es la nostra experiència, més de divuit anys exercint de professionals en turisme eqüestre.
Passió i afició convertida en el nostre treball: "Ens agrada el que fem i estem molt feliços de compartir la nostra passió amb vostè."

Benvinguts a Catalonia Horse Trails!