Nostres Cavalls

Gen 06, 2016 78


Els cavalls propietat de Catalonia Horse Trails, estan perfectament domats als tres aires, són PRE (Pura raça Espanyola) Há (hispanoàrabs) Aá (Angloárabes) i Paint Horses. Han sigut triats acuradament per rutes i la majoria tenen entre 150 cm. i 165 cm. d'alçada, sent tots d'una constitució mitjana, àgils però no violents. Són segurs al caminar, fàcils de boca i ben adaptats a l'orografia del nostre terreny.

Estan tots entrenats per a les distàncies a realitzar durant les rutes, no s'espanten, i els agrada treballar i col·laborar amb el genet. Acostumats a viure a l'aire lliure i en manada.

La doma és a l'anglesa i la majoria dels cavalls van amb un simple filet. Utilitzem cadires de muntar de marca Zaldi en la seva majoria, de munta anglesa, de trail i d'Endurance, totes de cuir. Si vostè desitja un altre tipus de sella contacti amb nosaltres. Els cavalls van equipats amb mantes especials anti rascades i tots amb alforges també de cuir, per portar els articles necessaris del genet durant el dia i per als dinars de picnic.